1. If you already own a license for XF1 add-ons and they are active, you can also use XF2 versions
    Dismiss Notice

Fixed I've update to 1.2.0 and doesn't work

Discussion in 'Resolved Bugs' started by Carlos, Apr 25, 2018.

  1. Carlos

    Carlos New Member

    Hello,
    I've updated the 404 addon 1.2.0 and now my redirect doesn't work.
    My XF is 2.0.4


    Oops! We ran into some problems.

    The requested page could not be found.
     
  2. au lait

    au lait Administrator Staff Member XenForo License

    Is there ACP Log?

    Can I see this?
    Forum URL with examples per PN
     
  3. Carlos

    Carlos New Member

    [​IMG] [​IMG]

    The plugin works since I've updated to 1.2.0

    ┬┐Does possible to downgrade to 1.1.0?
     
  4. au lait

    au lait Administrator Staff Member XenForo License

    Backup Tables - Deinstall - Install the 1.1.0
    xf_xenmade_404*
    However, this does not help me!....


    *

    How is the URL entered with DOmain and https?


    This is the normal XF error message.
     
  5. Carlos

    Carlos New Member

  6. au lait

    au lait Administrator Staff Member XenForo License

    admin.php?logs/server-errors/

    I can't reproduce it on myself! I even copied your URL structure
    Very strange! No prioblems yet

    here is a video of my test...


     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice